Rollar

Paletar materiale textile

Pentru a crea rolete care sa se potriveasca cat mai bine stilului dvs, apelam la o paleta larga de materiale textile cu modele si culori ce se asorteaza oricarui interior. Aceste materiale sunt produse in fabrici renumite in intreaga lume, la cele mai inalte standarde de calitate.

Va invitam sa alegeti tipul de material textil care va place cel mai mult: Carina, Kids, Rembrandt, Screen, Stella, Stella Color, Stella Reflexiv, Style, Tropic, Van Gogh, Day & Night Color, Day & Night Natur, Day & Night Exclusiv.

Gama Carina

Acest model de material textil se poate utiliza la roletele simple sau cu caseta si este disponibil intr-o gama foarte larga de culori si texturi.

Gama Kids

Rolete textile pentru camera copiilor (faceti click pe imagini pentru a le vedea marite).

Gama Rembrandt

Rafinament si distinctie.

Gama Screen

Aceasta gama de rolete textile are o textura deosebita care creeaza o ambianta placuta, lasand sa patrunda putina lumina naturala in interior, favorizand astfel lucrul la birou.

Gama Stella

Roletele textile Stella se deosebesc de alte modele prin faptul ca sunt cauciucate pe partea dinspre geam, obturand astfel total lumina soarelui. Deci cu modelul Stella obtineti intuneric complet in interior atunci cand e desfasurata.

Gama Stella Color

La fel ca si modelul Stella, si acest model de material textil este cauciucat pe partea din spate, facand intuneric complet in interior.

Gama Stella Reflexiv

La fel ca si celelalte doua modele Stella de mai sus, si modelul Stella Reflexiv este cauciucat pe partea din spate, insa in plus este dublat pe exterior cu un strat ce reflecta radiatia solara, astfel incat pe timpul verii va fi mai racoare in camera.

Gama Style

Ofera stil si eleganta spatiului interior.

Gama Tropic

Acest model are o textura deosebita si culori calde. O alegere exclusivista.

Gama Van Gogh

Distinctie si rafinament. Pentru iubitorii de arta.

Gama Day & Night Color:

Gama Day & Night Natur:

Gama Day & Night Exclusiv:

Cum functioneaza roletele textile Day & Night:

ROLLAR

Producatoare cu traditie pe piata romaneasca de rulouri exterioare din aluminiu si rolete textile interior, firma noastra ofera clientilor o gama larga de modele ce se integreaza perfect oricarui stil. Lucram cu furnizori recunoscuti international pentru calitatea materialelor si ne straduim sa oferim clientilor preturi cat mai competitive.