Producție și montaj

Rolete textile zi-noapte / day-night / zebra

Compania ROLLAR fabrică, distribuie și montează o gamă largă de rolete care se asortează cu orice design interior. Roletele zi – noapte, cunoscute și sub denumirile de rolete day & night sau rolete zebra, reprezintă o inovație în domeniul decorării interioare și al controlului luminii.

Aceste accesorii moderne au câștigat popularitate datorită designului lor inovator și a funcționalității duble, oferind utilizatorilor posibilitatea de a ajusta nivelul de lumină și intimitate într-un mod elegant și practic. Eleganță și funcționalitate în același pachet!

– Montaj rolete textile pentru ferestre și uși în București și Ilfov la preț corect –

Roletele textile zi-noapte / day-night / zebra

Caracteristici rolete textile zi – noapte

 1. Design inovator: Roletele day-night sunt caracterizate de un design inovator, constând în benzi orizontale transparente și opace dispuse alternativ. Aceasta permite reglarea precisă a luminii în funcție de preferințe.
 2. Funcționalitate duală: Aceste rolete de interior zebra oferă o funcționalitate dublă, combinând caracteristicile roletelor tradiționale și ale perdelelor. Utilizatorii pot ajusta atât nivelul de lumină, cât și gradul de intimitate cu ajutorul benzilor transparente și opace.
 3. Variație de culori și modele: Roletele zi-noapte sunt disponibile într-o gamă variată de culori și modele, permițându-le să se integreze perfect în orice design interior.

Unde se folosesc rolete day – night

Montaj rolete zi noapte

Aceste decorațiuni moderne sunt potrivite pentru utilizarea în diverse spații interioare, cum ar fi:

 • Dormitoare: Pentru a regla nivelul de lumină și intimitate în timpul nopții sau pentru a crea un ambient relaxant în timpul zilei folosiți rolete textile zebra.
 • Săli de living: Roletele zi – noapte vă ajută să adăugați un element estetic și funcțional la designul interior al spațiului comun.
 • Bucătărie: Roletele zebra pentru geamurile de la bucătărie sunt o soluție practică și estetică. Dacă ai fereastra deschisă în bucătărie și vrei să menții ventilația, poți ajusta roleta astfel încât stratul transparent să fie în jos, permițând circulația aerului. Sunt fabricate din materiale rezistente și ușor de curățat, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în bucătărie, unde pot exista particule de grăsime sau vapori.
 • Balcon: Roletele textile day & night pentru geamurile de la balcon sunt la fel de utile și versatile, aducând beneficii suplimentare acestui spațiu. Pe balcon, roletele zi-noapte pot fi utilizate pentru a oferi o protecție eficientă împotriva razelor solare excesive în timpul zilei, permițând totuși luminii să pătrundă în mod controlat. Pentru a crea un spațiu privat în serile târzii sau în momentele în care nu dorești să fii văzut de către vecini, poți trage roleta astfel încât să acopere complet fereastra.
 • Birouri: Pentru a controla lumina naturală în timpul orelor de lucru și pentru a crea o ambianță confortabilă, utilă muncii de birou.

Modul de funcționare pentru rolete zebra de interior

Roletele zi-noapte sunt acționate printr-un mecanism simplu, ce permite ridicarea și coborârea lor în funcție de nevoile utilizatorului. Modul de funcționare al roletelor day – night este una dintre caracteristicile lor distinctive și inovatoare, permițând controlul precis al luminii și al intimității într-un mod unic.

Iată cum funcționează acest tip de rolete textile:

 • Benzi transparente și opace: Roletele zebra sunt alcătuite din două straturi de material dispuse alternativ: benzi transparente și benzi opace. Acestea pot varia în lățime și densitate, în funcție de modelul și designul specific al roletelor.
 • Ajustarea nivelului de lumină: Prin simpla mișcare a șnurului roletei, utilizatorii pot ajusta nivelul de lumină în interiorul încăperii. Dacă doriți mai multă lumină, puteți alinia benzi transparente pentru a permite trecerea luminii naturale. În schimb, dacă doriți mai multă intimitate sau o reducere a luminii, puteți ajusta roleta astfel încât benzile opace să acopere mai mult spațiu.
 • Funcționarea cu lanț sau șnur: Majoritatea roletelor textile zebra sunt acționate cu ajutorul unui lanț sau a unui șnur, care sunt conectate la mecanismul de ridicare și coborâre. Prin simpla tracțiune a lanțului sau șnurului, puteți ridica sau coborî roleta în funcție de preferințe.
 • Pozitionare intermediară: Un avantaj major al roletelor zi – noapte este capacitatea lor de a fi poziționate în mod intermediar, permițând un control foarte detaliat al luminii. Astfel, puteți crea diverse efecte de iluminare, potrivite pentru orice moment al zilei sau pentru a vă adapta la schimbările de lumină exterior.
 • Aspect estetic în timpul funcționării: Pe lângă funcționalitatea lor, roletele textile day – night oferă și un aspect estetic interesant în timpul funcționării. Benzile transparente și opace creează un joc vizual, aducând un plus de stil și modernitate spațiului în care sunt instalate.

Modul de funcționare simplu și eficient al roletelor zi – noapte le face ideale pentru orice tip de fereastră și pentru o varietate de spații interioare. Capacitatea lor de a oferi controlul precis al luminii și intimității, combinată cu designul lor inovator, le face o opțiune populară în domeniul decorării interioare moderne.

Avantaje și beneficii rolete zi-noapte

În căutarea unei soluții versatile pentru decorarea ferestrelor tale și controlul luminii în orice moment al zilei, roletele zi-noapte se disting prin eleganță și funcționalitate. Aceste accesorii moderne oferă numeroase avantaje și beneficii care le transformă într-o opțiune atrăgătoare pentru orice spațiu.

 • Controlul luminii: Utilizatorii pot regla cantitatea de lumină naturală care intră în încăpere, contribuind astfel la economisirea energiei și creând un ambient confortabil. Dimineața, poți lăsa roletele deschise pentru a permite luminii naturale să pătrundă în cameră, iar seara le poți închide pentru a beneficia de intimitate și protecție împotriva luminii stradale.
 • Intimitate: Roletele de interior zi-noapte oferă un nivel ajustabil de voalare a încăperii, permițând utilizatorilor să se bucure de relaxarea dorită fără a compromite luminozitatea încăperii. Acest aspect devine esențial în special în zonele cu o densitate mare de locuințe.
 • Estetică modernă: Designul contemporan al acestor rolete zebra adaugă un plus de eleganță și modernitate oricărui spațiu interior.
 • Ușor de întreținut: Un alt avantaj major al roletelor day-night este ușurința lor în întreținere. Materialele de calitate și designul simplu fac curățarea și menținerea lor într-o stare impecabilă un proces simplu și rapid. Acest aspect practic adaugă un plus de confort utilizării acestor accesorii.
Rolete zebra de interior

Cu avantajele lor adaptabile la orice oră și vreme, economisirea energiei, varietatea estetică, ușurința în întreținere, și beneficiile privind confidențialitatea și siguranța, roletele zebra devin o alegere inteligentă pentru oricine dorește să aducă un plus de eleganță și funcționalitate în locuința sa.

Cum se montează roletele textile day & night

Montarea roletelor zi-noapte este un proces relativ simplu și poate fi realizată de către utilizatorii obișnuiți. Acestea vin de obicei cu instrucțiuni detaliate și materialele necesare pentru instalare. Totuși, în cazul în care nu vă simțiți confortabil să le montați singur, puteți apela la serviciile specialiștilor noștrii.

Fabricăm rolete textile zi-noapte / day-night / zebra pentru ferestre și uși; asigurăm montajul la preț corect în București și Ilfov.

Prețul pentru rolete zebra

Prețul roletelor zi-noapte poate varia în funcție de textura și calitatea materialelor, dimensiunea ferestrei și brandul ales. În general, prețurile pot începe de la câteva sute de lei și pot crește în funcție de specificațiile dorite. Este recomandat să cercetați mai multe modele și să comparați prețurile diverselor tipuri de rolete înainte de a face o achiziție.

Concluzie

Roletele zi-noapte reprezintă nu doar o soluție practică pentru controlul luminii și al intimității, ci și o adiție elegantă la designul interior al oricărui spațiu. Cu caracteristicile lor moderne, funcționalitatea duală și varietatea de opțiuni disponibile, aceste rolete zebra aduc un plus de confort și rafinament în locuințe și birouri.

ROLLAR

Producator cu traditie pe piata romaneasca de rulouri exterioare din aluminiu si rolete textile de interior, firma noastra ofera clientilor o gama larga de modele ce se integreaza perfect oricarui stil. Lucram cu furnizori recunoscuti international pentru calitatea materialelor si ne straduim sa oferim clientilor preturi cat mai competitive.