Rollar

Descoperă Rulourile Exterioare Aplicate

Compania ROLLAR produce si monteaza rulouri exterioare aplicate din aluminiu sau PVC care se potrivesc foarte bine oricarui stil arhitectural. Oferim o paleta larga de tipuri si modele, astfel incat sa beneficiati la final de un proiect personalizat imobilului dvs. Ideale atat pentru locuinte, cat si pentru birouri.

Prin montaj rulouri aplicate va puteti proteja de lumina soarelui pe timpul zilei, dar sunt ideale mai ales cand vine seara, pentru ca va feresc de privirile indiscrete din exterior. In plus, ofera izolatie termica si fonica, dar si o siguranta mai mare ferestrelor si usilor dvs la care sunt montate.

Design elegant si modern| Controlul luminii | Protectie eficienta | Montaj rapid

Montaj rulouri aplicate

Ce sunt Rulourile Exterioare Aplicate

Prin definiție, rulourile aplicate sunt dispozitive arhitecturale versatile și estetice, montate în exteriorul ferestrelor sau ușilor, ce oferă control asupra luminii, intimității și protecție împotriva factorilor externi, contribuind la îmbunătățirea confortului și eficienței energetice în spațiul locativ.

Rulourile exterioare aplicate pot fi metalice (aluminiu) sau din PVC, existând o diferență de preț între ele. De asemenea, ele pot conține și o plasă specială încorporată pentru a oferi protecție împotriva insectelor, în timp ce permite circulația aerului și menținâne o vizibilitate optimă în interior.

În lumea designului și a arhitecturii moderne, rulourile exterioare aplicate au devenit o alegere tot mai populară pentru cei care doresc să îmbine eleganța cu funcționalitatea în gestionarea luminii și a intimității în spațiul lor locativ. Aceste dispozitive versatile nu numai că adaugă un element estetic la exteriorul clădirilor, ci oferă și numeroase avantaje practice.

Beneficiile și Avantajele Montării de Rulouri Aplicate Metalice

Trebuie să amintim că rulourile exterioare aplicate aduc o serie de avantaje și beneficii, contribuind la îmbunătățirea confortului și eficienței în locuință. Iată câteva dintre acestea:

Montaj rulouri exterioare aplicate

Design Elegant și Modern

Aceste rulouri aplicate cu caseta în exteriorul ferestrelor sau ușilor – spre diferență de rulourile suprapuse care au caseta montată deasura tâmplăriei – se remarcă prin designul lor elegant și modern. Ele sunt disponibile într-o varietate de culori, texturi și materiale, ceea ce le face potrivite pentru orice stil arhitectural.

Fie că îți dorești o nuanță discretă care să se încadreze cu arhitectura clasică a casei tale sau ești în căutarea unei opțiuni îndrăznețe și contemporane, montajul de rulouri exterioare aplicate este conceput pentru a satisface orice gust estetic.

Controlul Asupra Luminii și Intimității

Rulourile aplicate din aluminiu sau PVC permit o reglare precisă a nivelului de lumină care pătrunde în interior, oferindu-ți posibilitatea de a crea atmosfera dorită în orice moment al zilei. În plus, prin simpla ajustare a rulourilor, poți asigura intimitatea necesară în interiorul casei tale, mai ales la venirea serii.

Protecție Eficientă Împotriva Factorilor Exteriori

Rulourile exterioare aplicate metalice nu servesc doar ca elemente decorative sau de control al luminii, ci oferă și o protecție eficientă împotriva factorilor externi. Ele sunt construite pentru a rezista condițiilor meteorologice variate, cum ar fi radiația solară (căldură, lumină, UV), ploaia, vântul, zăpada și gerul. Fiind rezistente la intemperii, rulourile aplicate – cu plasă sau fără – protejează ferestrele sau ușile împotriva radiațiilor solare intense, ploii sau vântului puternic. Acest aspect contribuie la menținerea unei temperaturi confortabile în interior, reducând costurile de răcire (vara) sau de încălzire (iarna) și îmbunătățind eficiența energetică a locuinței. Mai mult, prin blocarea radiațiilor solare directe se prelungește durata de viață a mobilierului și a altor obiecte din interiorul casei.

Rulouri exterioare aplicate – Securitate și Confidențialitate

Mai menționăm că rulourile aplicate pot servi și ca element de securitate, descurajând potențialii intruși și protejându-ți proprietatea. Oferind un strat adițional de opacitate, acestea asigură confidențialitatea în interiorul casei tale, protejându-te de privirile curioase din exterior.

Rulourile Aplicate se Instalează Simplu și sunt Ușor de Întreținut

Montarea rulourilor exterioare aplicate implică câțiva pași esențiali.

  1. În primul rând, se măsoară lungimea și lățimea ferestrei sau ușii pentru a determina dimensiunile potrivite ale ruloului care va fi montat peste fereastră sau ușă.
  2. Apoi, sunt fixate ghidajele laterale și caseta ruloului în partea superioară a deschizăturii (golului) ferestrei sau ușii.
  3. Ruloul este apoi introdus în ghidajele laterale și fixat în poziție, pentru a putea culisa în sus și jos.
  4. Sistemul de operare și mecanismele de fixare sunt instalate, iar apoi se verifică funcționalitatea ruloului exterior, prin ridicarea și coborârea sa manuală sau automată.

Este important să se urmeze instrucțiunile specifice ale producătorului și să ne asigurăm că montarea este realizată cu precizie pentru a asigura funcționarea corespunzătoare a rulourilor exterioare aplicate metalice sau din PVC.

În plus, materialele durabile din care sunt fabricate fac ca întreținerea să fie minimă, asigurând o funcționalitate optimă pe termen lung.

Rulouri exterioare din aluminiu aplicate

Producem rulouri exterioare aplicate metalice din aluminiu sau PVC, cu sau fără plasă; asigurăm montajul in București și Ilfov la preț corect.

Modul de funcționare

Rulourile exterioare aplicate funcționează prin intermediul unui sistem de role și ghidaje, permițând ridicarea și coborârea lor în mod controlat. De obicei, acestea sunt echipate cu un mecanism de acționare manuală sau motorizată, care permite reglarea nivelului de lumină și a gradului de intimitate în interior. Sunt proiectate să se fixeze în ghidaje laterale, oferind stabilitate și rezistență la condiții meteorologice variate. Prin manipularea sistemului de control, utilizatorii pot personaliza poziționarea rulourilor aplicate cu plasă sau fără, asigurând astfel un control eficient al mediului din interiorul locuinței.

Sfaturi finale

Rulourile exterioare aplicate reprezintă o alegere deosebită pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și eficiență în gestionarea luminii și intimității în locuința lor. Cu un design rafinat, o funcționalitate remarcabilă și o ușurință în instalare și întreținere, aceste dispozitive redefinesc modul în care privim și interacționăm cu spațiul nostru locativ. Indiferent de stilul casei tale, rulourile aplicate metalice din aluminiu sau PVC, cu plasă sau fără, adaugă un element de sofisticare și confort la preț accesibil pe care îl vei aprecia în fiecare zi.

ROLLAR

Producator cu traditie pe piata romaneasca de rulouri exterioare, firma noastra ofera clientilor o gama larga de modele ce se integreaza perfect oricarui stil. Lucram cu furnizori recunoscuti international pentru calitatea materialelor si ne straduim sa oferim clientilor preturi cat mai competitive.