Rollar

Rulouri exterioare din aluminiu

Compania ROLLAR produce si monteaza rulouri exterioare din aluminiu care se potrivesc foarte bine oricarui stil arhitectural. Oferim o paleta larga de tipuri si modele, astfel incat sa beneficiati in final de un proiect personalizat imobilului dvs. Ideale atat pentru locuinte, cat si pentru birouri.

Prin montaj rulouri exterioare va puteti proteja de lumina soarelui din timpul zilei, dar sunt ideale mai ales cand vine seara, pentru ca va feresc de privirile indiscrete din afara. In plus, ofera izolatie termica si fonica, dar si o siguranta mai mare ferestrelor si usilor dvs la care sunt montate.

Rulouri exterioare aluminiu pret | Decoratiuni exterioare | Securitate | Confort

Rulouri exterioare aplicate din PVC lux

Rollar va ofera

Materiale de calitate la pret de producator

Protectia solara pe care o ofera aceste rulouri exterioare le face sa fie o alegere foarte populara pentru orice proprietar de imobil. Principalul motiv pentru care oamenii isi monteaza rulouri exterioare din aluminiu este pentru a proteja interiorul cladirii de privirile indiscrete din exterior, mai ales la venirea serii. Dar trebuie sa stiti ca aceste sisteme mai au si alte avantaje, cum ar fi izolarea fonica si termica a imobilului.

Avand o experienta lunga in producerea de rulouri, firma noastra va ofera o gama diversa de modele, atat clasice cat si moderne. Durata de viata a lor este de peste 25 de ani.

Rulouri exterioare aluminiu

Combinatie armonioasa de proprietati tehnice, estetice si practice

Se recomanda montaj rulouri exterioare pentru proprietati private (vile, apartamente), spatii comerciale (vitrine de sticla), sedii de firma. Practic, orice geam de la ferestre, usi sau vitrine poate fi protejat cu rulouri exterioare metalice sau din PVC. Deci aceste sisteme moderne de umbrire si protectie sunt adecvate pentru montaj la case particulare, apartamente de bloc situate mai ales la parter, birouri situate la parterul cladirilor de afaceri, fabrici si depozite, usi si vitrine de magazine, institutii publice.

Rulourile sunt adecvate la orice stil arhitectural, dar cand le alegeti trebuie sa tineti cont de decoratiunile exterioare existente ale cladirii. Dimensiunile lor – latimea si inaltimea – sunt personalizabile, deci rulourile se fabrica la comanda la dimensiunile la care aveti nevoie. Ele pot oferi eleganta si prestigiu oricarui imobil nou construit sau pe care vreti sa il imbunatatiti.

Protectia antivandalism si antiefractie pe care o ofera rulourile exterioare va scuteste de griji atunci cand sunteti plecat mai mult timp de acasa. Rollar va ofera montaj rulouri exterioare la pret corect in Bucuresti, Ilfov, Romania.

Rulouri exterioare din aluminiu aplicate

Rulouri exterioare din aluminiu aplicate cu plasa

Rulouri exterioare aplicate cu plasa

Rulouri exterioare suprapuse din aluminiu

Rulouri din aluminiu suprapuse

Rulouri exterioare aplicate din PVC lux

Rulouri aplicate din PVC lux

De ce sa alegi

Avantaje si beneficii montaj rulouri exterioare din aluminiu sau PVC

  1. Practice: Lumina soarelui nu mai patrunde in interior.
  2. Estetice: Aspect mai placut, modern, pentru fatada cladirii. Grilajele metalice, fie ca le vezi dinspre interior sau dinspre exterior, ofera un aspect demodat. O paleta larga de culori si nuante pentru a se asorta mai usor cu fatada cladirii si cu tamplaria PVC a ferestrelor. Designul special al rulourilor face sa se integreze mai usor in stilul arhitectual exterior.
  3. Izolare termica si fonica: grosimea lamelelor rulourilor exterioare reduce zgomotul ce provine de pe strada; in plus, va izoleaza ferestrele vara de soarele fierbine, iar iarna de ger.
  4. Securitate: Protejati intrarile in cladire – usi, ferestre – cu rulouri metalice impotriva patrunderii prin efractie.
  5. Fiabilitate: Pot fi actionate usor, deschiderea si inchiderea se poate face prin telecomanda.
  6. Durabilitate: rezistenta la intemperii, suprafata nu se degradeaza la temperaturi extreme, la soare sau ploaie. Sunt proiectate sa fie utilizate peste 25 de ani.

Protecție și Confort pentru Locuința Ta

Montajul Rulourilor Exterioare din Aluminiu în București și Ilfov

Montajul rulourilor a devenit o soluție populară pentru protecția și îmbunătățirea locuințelor. Aceste rulouri exterioare oferă multiple beneficii, cum ar fi izolarea termică și fonică, sporirea securității și protecția împotriva intemperiilor. Aluminiul este un material durabil, rezistent la coroziune și ușor de întreținut, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în mediul urban aglomerat și variabil din București și Ilfov.

Procesul de montaj începe cu o evaluare detaliată a ferestrelor și ușilor unde vor fi instalate rulourile. Specialiștii măsoară cu precizie dimensiunile necesare pentru a asigura o potrivire perfectă. Apoi, rulourile sunt personalizate și fabricate conform specificațiilor clientului. Montajul propriu-zis implică fixarea casetei și a ghidajelor laterale, urmată de instalarea lamelelor de aluminiu.

În București și Ilfov, numeroase firme oferă servicii complete de montaj, asigurând calitate și eficiență. Clienții pot alege dintr-o gamă variată de culori și modele, adaptate atât pentru clădiri rezidențiale, cât și comerciale. Investiția în rulouri exterioare din aluminiu nu doar că îmbunătățește confortul locuinței, dar contribuie și la economii energetice pe termen lung, fiind o opțiune modernă și practică pentru orice proprietar.

ROLLAR

Producatoare cu traditie pe piata romaneasca de rulouri metalice exterioare, firma noastra ofera clientilor o gama larga de modele ce se integreaza perfect oricarui stil. Lucram cu furnizori recunoscuti international pentru calitatea materialelor si ne straduim sa oferim clientilor preturi cat mai competitive.